Adidas Stan Smith Røde Kjøp

Forum de Fathaya : discussions sur le groupe, concerts, annonces...

Adidas Stan Smith Røde Kjøp

Messagepar hughhhr@msgsafe.io » 11 Juillet 2018, 09:11

Image

Adidas Stan Smith Røde Kjøp fortsetter deres Primeknit regiment på noen av deres mest ikoniske modeller med adidas Stan Smith Primeknit. Vi har sett de lette, breezy vevde øvre arbeidsunderverkene for retro tennismodellen tidligere, men ingenting har vært så perfekt som denne rene Triple White-fargebanen. Alt hvit, alt estetisk, er perfekt til enhver anledning, da vintagemodellen slår på skinnkonstruksjonen til Primeknit gjennom hele kroppen - med det vanlige hermetiske hælpanelet. Den indre foringen får en luksuriøs lærbehandling for en ekstra premiefinish. Hva synes du om utseendet?

Disse er definitivt ikke bestefars velcro sko ... med mindre din bestefar er uvanlig fasjonabel i sin alder og liker alle røde sneakers. Adidas Stan Smith Hvite Lavest Pris går rødt for denne siste versjonen av silhouetten som bytter ut standard skoslåter til tre velcro stropper. Den røde lærkanten er perfekt ferdig med en matchende nyanse av lyse rødt for den halvt gjennomsiktige gummi ytre sålen til å gjøre for noen av de heteste kardborreklærne noensinne. Du kan finne dem snart hos utvalgte Adidas Originals forhandlere.

Den tre stripes legendariske tennisklassiker,Adidas Stan Smith Nettbutikk, laget bølger for noen år siden da det var defacto retro i trefoil-merkets rekkefølge. Primeknit, lær, kamuflasje, ruskind - du heter det - alle landet på skoens enkle øvre for å forvandle den til en moderne livsstilsklær. Det er fortsatt ingenting som den opprinnelige hvite og grønne, men du må overlate den til adidas for å fortsette å gjenopplive modellen. Den nyeste luksuriøse ta med en strukturert nubuck og lær for å etterligne like realistisk en snakeskin som vi har sett på en sko uten å være ekte. OG White / Green colorway skinner med denne alternative konstruksjonen mens en forgulvet vintage mellomsåle gir mer dybde. Ta en titt på flere bilder nedenfor, og vi vil holde deg oppdatert når dette paret er tilgjengelig, i stedet for i nær fremtid.

Adidas Originals har vært opptatt av å slippe Ultra Boost ogAdidas Stan Smith Beste Pris varme hele sommeren, men det betyr ikke at de tre stripene har forlatt noen av deres ikoniske livsstilsmodeller fra dagen tilbake. Ta for eksempel adidas Stan Smith. Tennis klassikeren har blitt gjenopprettet utallige ganger i Primeknit, luksuriøst skinn og mer. Nå legges mikroperforeringer opp med en pustende øvre perfekt for de varmeste månedene, mens denne monokromatiske "Solar Yellow" fargebanen sikkert vil skille seg ut. Hva synes du om utseendet? Sjekk ut flere detaljer nedenfor og vet at du kan ta tak i din størrelse akkurat nå på internasjonale steder som Titolo.

Adidas Stan Smith Svart Billigfår enda en ny premieoverføring med dette siste tilbudet kalt Stan Smith Leather Sock. Navnet kommer fra det ene stykket, mykt skinn øvre som bryter foten med en unik konstruksjon preget av en sømløs, innfoldet tunge. Den all-hvite skinnens øvre med lasertunge og hæl logoer er ledsaget av en off-white sålenhet for et stilig vintageutseende. Stan Smith One Piece slipper ut verdensomspennende i dag.
hughhhr@msgsafe.io
 
Messages: 4
Inscrit le: 11 Juillet 2018, 09:05

Retourner vers Fathaya

Qui est en ligne ?

Utilisateurs parcourant actuellement ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 0 invités

cron