asics mexico

Toutes les annonces et discussions sur les projets de l'asso Raspatakouet.

asics mexico

Messagepar Humodys » 11 Août 2017, 03:19

Tidligere set i den kommende farvestrålende farvelægning, giver vi dig nu et kig på et andet alsidigt udbud af asics gel lyte iii. For dette par har Asics besluttet at udnytte en mørkere tone, da Taupe Gray dækker dette nye par Gel Respektorer. Tonale øvre er konstrueret ud af nubuck med perforeringer, der optræder på tå og sidepaneler for nogle ekstra åndbarhed. Yderligere detaljer omfatter tonal branding i hele skoen og en kontrastfuld hvidsål enhed.


For et par dage siden lader vi dig vide, at en ny farveway af asics gel-lyte v nu var tilgængelig. Nu viser det sig, at den Gel Saga sammen med den du ser ovenfor var begge inspireret af 90's udendørs redskaber som trøjer, jakker, windbreakers og vest. The Asics Gel Saga du ser ovenfor kommer i en lilla tonal øvre med pink hits gør nogle God kontrast på sko. Under bunden finder du på offwhite speckled mellemsål for at afbalancere skoets udseende. De farver, der anvendes på skoen, siges at ligne de farvelægninger, der ofte blev brugt på udendørs gear fra tilbage i 90'erne.


Den, der sagde, at du ikke skulle bære hvid efter Labour Day, kunne sandsynligvis ikke lide alle hvide sneakers. Sneakerheads følger sædvanligvis deres egne regler og de bærer uanset sneakers, de har lyst til at rocke på en given dag. En af de nyeste sneakers for at få den helt hvide behandling er asics mexico, som vi ser afbildet ovenfor. Udstyret med en fuld læder øverste, denne Gel Sight funktioner perforeret detaljer på tobox og branding striber. Nedenunder har vi en offwhite mellemsål til en lille smule kontrast.
Humodys
 
Messages: 6
Inscrit le: 11 Août 2017, 02:25

Retourner vers Raspatakouet

Qui est en ligne ?

Utilisateurs parcourant actuellement ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 0 invités

cron